Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата ми гасне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колата ми гасне

Колата е 156 2.4жтд значи сменени са дачици освен на коляновия вал минели 3.500оборота има прекъсване и ако не пусна газста изгасва минута две не изка да запали грешка ниско налягане на рейката

Регулатор може би .
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98

Comment

Други възможности - горивен филтър, дюзи, помпа високо налягане, помпа в резервоара
      FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD100 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител

Comment

Не знам за другите, но аз ли съм неграмотен или...? Нито точки, нито Главни букви, нито запетайки, ..., изгубих си мисълта. Че и правописни грешки. Как да помогна???

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
          Не знам за другите, но аз ли съм неграмотен или...? Нито точки, нито Главни букви, нито запетайки, ..., изгубих си мисълта. Че и правописни грешки. Как да помогна???
          Много се извинявам имам грешки ама мисля , че се разбира всичко ако няма помагаш недей писа мерси все пак

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Първоначално публикувано от MitakaNeikov Покажи съобщение
          Други възможности - горивен филтър, дюзи, помпа високо налягане, помпа в резервоара
          Пампата в резервоара е сменена филтрите също колега

Comment

Е да ,но от първото изречение аз разбирам,че са сменени датчици,освен тоя на коляновия вал......а де?....демек само той не е сменен......таа има значение ,колеги как си задавате въпросите...щото е подвеждащо.
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              Е да ,но от първото изречение аз разбирам,че са сменени датчици,освен тоя на коляновия вал......а де?....демек само той не е сменен......таа има значение ,колеги как си задавате въпросите...щото е подвеждащо.
              То още в името на темата има грешка ! За после няма се изказвам......
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
              sigpic

Comment

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=72204

Comment

Working...
                X