Колата е 156 2.4жтд значи сменени са дачици освен на коляновия вал минели 3.500оборота има прекъсване и ако не пусна газста изгасва минута две не изка да запали грешка ниско налягане на рейката
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата ми гасне
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНе знам за другите, но аз ли съм неграмотен или...? Нито точки, нито Главни букви, нито запетайки, ..., изгубих си мисълта. Че и правописни грешки. Как да помогна???
---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------
Първоначално публикувано от MitakaNeikov Покажи съобщениеДруги възможности - горивен филтър, дюзи, помпа високо налягане, помпа в резервоара
Comment
-
Е да ,но от първото изречение аз разбирам,че са сменени датчици,освен тоя на коляновия вал......а де?....демек само той не е сменен......таа има значение ,колеги как си задавате въпросите...щото е подвеждащо.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеЕ да ,но от първото изречение аз разбирам,че са сменени датчици,освен тоя на коляновия вал......а де?....демек само той не е сменен......таа има значение ,колеги как си задавате въпросите...щото е подвеждащо.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
Comment